Relatiepakketten

U zoekt voor uw zakelijke relatie of een medewerker een passende attentie en wilt het klassieke bloemetje eens vervangen door een verrassend (Fair Trade) alternatief…

Stap dan eens binnen bij de Wereldwinkel Groenlo en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij hebben voor veel gelegenheden een passend en origineel geschenk. 

Niet alleen ondersteunt u daarmee de mooie gedachte achter de Fair Trade-producten, maar u kunt door ons food-assortiment ook nog een lekkere en gezonde attentie aanbieden. Denk daarbij o.a. aan koffie,  thee, vruchtensappen, maar ook de heerlijke repen van Tony Chocolonely. Ook een goede fles wijn met een bijbehorende notenmix is natuurlijk erg leuk om cadeau te geven.
 
We hebben pakketjes in verschillende prijsklassen variërend van € 12,50 tot € 15,00. Deze pakketjes kunnen eventueel naar wens aangevuld worden met een eigen cadeaubon naar keuze van  de Wereldwinkel Groenlo. 

Bestel tijdig in onze winkel, via mail of telefoon, dan kunnen wij optimale zorg en aandacht besteden aan uw bestelling.
Wilt u iets speciaals? Bijvoorbeeld in combinatie met andere artikelen uit onze winkel, dan is maatwerk natuurlijk geen enkel probleem. 
 
Nieuwsgierig geworden?
 
Hieronder een overzicht van de pakketten die besteld kunnen worden in de winkel. De inhoud kan soms afwijken. Eventuele prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Pakket A 

 
Inhoud:
Thee

Sinaasappelsap
Wijn


Pakket B

Inhoud:
Koffie
Suiker
Koekjes
Kaars


Pakket C

Inhoud :
Wijn
Wijnglas

Notenmix


Pakket D

Inhoud:
2 flessen wijn naar keuze

Ons adres           :  Beltrumsestraat 28 in Groenlo
Telefoonnummer :  0544-466393
Email                   :  Info@wereldwinkelgroenlo.nl
 

Wereldwinkel Groenlo

Beltrumsestraat 28
7141 AM Groenlo
T. 0544-466393
E. info@wereldwinkelgroenlo.nl

Openingstijden:
ma. 13.30 - 17.45 u
di t/m do. 9.30 - 17.45 u
vr. 9.30 - 20.00
za. 9.30 - 17.00 u

Mogelijk gemaakt door