2019 Wereldwinkel Groenlo 25 jaar

2019 Wereldwinkel Groenlo 25 jaar
Een belangrijk jaar voor ons als vrijwilligers van de Wereldwinkel Groenlo! 25 jaar volgemaakt dankzij een belangrijke groep vrijwilligers die het volhouden, ondanks dat het zware tijden zijn voor lokale winkeliers en in het bijzonder voor de Landelijke Vereniging Wereldwinkels.
“Anpakken en deurgaon” zeggen we hier in de Achterhoek en in Grolle.
Soms wat eigenwijs, maar al met al zijn er de afgelopen 25 jaar goede keuzes gemaakt die de Wereldwinkel Groenlo een onmisbare plek heeft gegeven in Groenlo en Oost Gelre.
 
Een feestje waard. En dat hebben we dan ook gevierd, samen, met elkaar. Vrijwilligers van toen en nu, jubilarissen, onze klanten en oud bestuursleden.
Samen maken wij het bestaan van een Wereldwinkel in Groenlo mogelijk, in het verleden, heden en voor de toekomst.
Een feestelijk weekend waarop ‘s zaterdags onze klanten nog eens met extra korting de mooie Fairtrade producten konden aanschaffen. Waar de jubilarissen in het zonnetje werden gezet, de burgermeester mooi speechte en we onze gasten die dag konden trakteren op koffie, koek en een drankje. En natuurlijk niet te vergeten de muzikale omlijsting, die zowel binnen als buiten de Wereldwinkel zeer gewaardeerd werd!
 
Op de zondag maakten we er een gezellige dag van voor alle actieve vrijwilligers, omdat het jubileum een mooie gelegenheid is om iedereen extra te bedanken. Naast de spreker met het thema: Global Goals en een originele buut hebben we kunnen genieten van een drankje en het buffet.
 
Dit alles kon plaatsvinden op onze eigen unieke locatie, de Wereldwinkel in de voormalige winkel van Bakker Buve. De tent op het binnenplaatsje was een mooie toevoeging, evenals de kort daarvoor geopende fototentoonstelling “TROTS!” met als thema: “Ode aan het initiatief ”.
Al met al een geslaagd jubileum met veel aandacht in de pers en belangstelling van nieuw publiek uit en rondom Groenlo en daardoor kunnen wij de producenten uit andere werelddelen ondersteunen. Daarom hoop ik dat we samen weer een initiatiefrijk, plezierig en mooi wereldwinkeljaar tegemoet gaan.


Wereldwinkel Groenlo

Beltrumsestraat 28
7141 AM Groenlo
T. 0544-466393
E. info@wereldwinkelgroenlo.nl

Openingstijden:
ma. 13.30 - 17.45 u
di t/m do. 9.30 - 17.45 u
vr. 9.30 - 20.00
za. 9.30 - 17.00 u

Mogelijk gemaakt door